Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Internet Marketing

To Internet ή online marketing, αναφέρεται στη διαφήμιση και τις ενέργειες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να οδηγήσει σε απευθείας πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιπλέον οδηγεί σε δικτυακούς τόπους. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες και τα περιοδικά.

Ανάλυση Internet Marketing

Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο χωρίζεται σε πολλούς εξειδικευμένους τομείς, όπως το web marketing, email marketing, social media marketing και διαφημίσεις PPC (pay per click advertising).

Η εταιρία μας, Kinisis Web & Tourism παρέχει εξειδικευμένες λύσεις Internet Marketing και συνεργάζεται με καταρτισμένους έμπειρους τεχνικούς ώστε να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η υπηρεσία Internet Marketing θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε "τα σύνορα" της επιχείρησης σας και να προβάλετε αποτελεσματικά τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας με απότερο στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς όπου απευθύνεστε.

 

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) είναι όλες οι απιτούμενες προσπάθειες και ενέργειες βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας ως προς το περιεχόμενο και τη δομή της.

Στόχος: Να κερδίσετε, όσο το δυνατό, υψηλότερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google, Yahoo, Bing).

Για να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα χρειάζεται να γίνει διεξοδικός έλεγχος των κύριων ανταγωνιστών μας αλλά και μια έρευνα πάνω στα keywords με ειδικά εργαλεία. Όταν δεν γίνει μια σοβαρή δουλειά πάνω στο θέμα αυτό, συχνά το SEO αποτυγχάνει και επίσης καταλήγουμε να βρισκόμαστε συνεχώς σε ένα φαύλο κύκλο στον οποίο «δοκιμάζουμε keywords – δεν βλέπουμε αποτέλεσμα».

Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες που ενδέχεται να συμβάλλουν αρνητικά ή θετικά στη προσπάθειας μας. Από τους σημαντικότερους είναι η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. Αν μια σελίδα χρειάζεται περισσότερο από 8 δευτερόλεπτα για να φορτώσει (υπό κανονικές συνθήκες πάντα) τότε υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να δυσαρεστηθεί ο επισκέπτης και να την κλείσει. Οι μηχανές αναζήτησης δεν εκτιμούν καθόλου τις «αργές σελίδες».

Τι κερδίζετε με την υπηρεσία Search engine optimization (SEO):

 • Αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας
 • Συνεχής ροή νέων υποψήφιων πελατών που αναζητούν κάτι συγκεκριμένο και επιθυμούν να αγοράσουν άμεσα
 • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της ιστοσελίδας σας άρα και των προϊόντων ή υπηρεσιών σας
 • Χαμηλότερο κόστος προβολής και διαφήμισης σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφημίσης στο internet

 

Social Media Marketing

Το social media μάρκετινγκ συνήθως εστιάζεται στη δημιουργία περιεχομένου για να προσελκύσει την προσοχή και να ενθαρρύνει τους αναγνώστες να το μοιραστούν στις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα "word of mouth" (από στόμα σε στόμα).

Με αυτό τον τρόπο εκμεταλεύομαστε τις έμμεσες ή δωρεάν διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Twitter, YouTube, Blogs, Google+, Delicious, Digg κλπ) ώστε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό κανάλι επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Πλεονεκτήματα ενός προγράμματος social media marketing:

 • Περισσότερη προβολή της επιχείρησης (προϊόντων και υπηρεσιών αυτής)
 • Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας από υποψήφιους πελάτες
 • Μείωση στη διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησης
 • Άμεση αναγνωρισμότητα της επιχείρησης

 

Email Marketing

To Email marketing είναι ένα πρόγραμμα άμεσης διαφημιστικής καμπάνιας με περιεχόμενο ένα εμπορικό μήνυμα σε μια συγκεκριμένη ομάδα παραληπτών που χρησιμοποιούν e-mail. Στην ευρύτερη έννοιά του, κάθε μηνύμα που αποστέλλεται σε έναν πιθανό ή υπάρχον πελάτη θα μπορούσε να θεωρηθεί μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η χρήση/αποστολή e-mail σας βοηθάει να στείλετε τις διαφημίσεις σας, τις προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών σας, τα νέα της επιχείρησης σας και έχει ως στόχο να χτίσει και να ενισχύσει την πίστη, την εμπιστοσύνη με τη φήμη της επιχείρησης.

Σε γενικές γραμμές, το email marketing χρησιμοποιείται :

 • με σκοπό την ενίσχυση της σχέσης της επιχείρησης με τους υπάρχοντες πελάτες της, να ενθαρρύνει την αφοσίωση μεταξύ των πελατών και των επιχειρήσεων
 • με σκοπό την απόκτηση νέων πελατών ή να πείσει τους υπάρχοντες πελάτες να αγοράσουν κάτι αμέσως
 • για την προσθήκη διαφημίσεων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους πελάτες σας.

Πλεονεκτήματα χρήσης Email marketing:

 • Αμεσότητα στην επικοινωνία, μειώνει τις καθυστερήσεις επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να λειτουργούν πιο ομαλά.
 • Μια μετρήσιμη και αποδοτική επένδυση με υψηλό ποσοστό επιστροφής πελατών όταν γίνεται σωστά.
 • Το Email Marketing είναι σημαντικά φθηνότερο και ταχύτερο από ότι το παραδοσιακό ταχυδρομείο.
 • Οι διαφημιστές μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό συνδρομητών e-mail που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν e-mails για θέματα που τους ενδιαφέρουν.
 • Αποστολή μηνυμάτων σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες για να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας.
 • Άμεση, στοχευμένη και οικονομική διαφημιστική λύση για όλες τις επιχειρήσεις.

 

Διαφήμιση Google Adwords

Διαφημίστε την επιχείρησή σας στο Google AdWords.

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στο Google και το δίκτυο διαφήμισής μας. Πληρώνετε μόνο εάν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Δημιουργείτε διαφημίσεις και επιλέγετε λέξεις-κλειδιά που είναι λέξεις ή φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας.

Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας ενδέχεται να εμφανιστεί δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Προσελκύετε πελάτες: Οι χρήστες μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν αγορά ή για να μάθουν περισσότερα σχετικά με εσάς.

advΤο Google AdWords σας προσφέρει:

» Στοχευμένη προσέγγιση:  Τώρα μπορείτε να διαφημιστείτε σε χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google. Ακόμη και αν εμφανίζεστε ήδη στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, το AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέα κοινά στο Google και στο διαφημιστικό μας δίκτυο. Περισσότερος έλεγχος: Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε διάφορες μορφές διαφημίσεων. Μπορείτε ακόμα και να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές τοποθεσίες.

» Μετρήσιμη τιμή: Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, χρεώνεστε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας χρησιμεύει για να σας φέρει νέους πελάτες. Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση εξόδων – το ποσό που καταβάλλετε για το AdWords εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε ευρώ και ένα μέγιστο κόστος δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας.

» Αποφυγή υποθέσεων: Παρέχουμε την επισκεψιμότητα με βάση τις λέξεις-κλειδιά και τις εκτιμήσεις κόστους ώστε να μπορείτε να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή των λέξεων-κλειδιών σας και τη μεγιστοποίηση του προϋπολογισμού σας. (Εκτίμηση κόστους λέξεων-κλειδιών).

» Πληρωμή μόνο για τα αποτελέσματα: Θα χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμιση. Οι επιλογές πληρωμής ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα και το νόμισμα.

» Τοπική στόχευση και στόχευση περιοχής! Ρυθμίστε τις διαφημίσεις σας ώστε να προβάλλονται μόνο σε χρήστες που πραγματοποιούν αναζητήσεις σε συγκεκριμένη περιοχή. Τώρα είναι εύκολο να στοχεύετε ηλεκτρονικά πελάτες που απέχουν, π.χ. 25 χλμ. από την πόρτα σας.

 

«KINISIS» γιατί το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας δεν θα είναι στατικό.

«KINISIS» γιατί το «είναι» της επιχείρησής σας είναι σημαντικό.

TOP