Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή (σχεδιασμός και ανάπτυξη) ιστοσελίδων αποτελεί μία από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρίας μας Kinisis Web & Tourism στους πελάτες της. Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, σε συνδυασμό με τα χαμηλά κοστολόγια των υπηρεσίων μας, οδηγούν στη γρήγορη απόσβεση και απόδοση της επένδυσή σας.

Σε κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε, συμπεριλαμβάνουμε νέες τεχνικές σχεδιασμού και ανάπτυξης και μαζί με το πάθος μας για κάτι ξεχωριστό και αξιολόγο, προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές ιστοσελίδες με κύριο στόχο την ανάδειξη και παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών των πελατών μας.

Έτσι, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο έργο κατασκευής ιστοσελίδας στον πελάτη μας με μοναδικό σχεδιασμό και με δυναμικό περιβάλλον διαχείρισης στην ελληνική γλώσσα, απλά και αποτελεσματικά, χωρίς κόπο και χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις από εσάς.

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Hosting) είναι η υπηρεσία που απαιτείται για την αποθήκευση και δημοσίευση (λειτουργία) της ιστοσελίδας μέσω web server στο διαδίκτυο.

Αφού έχουν γίνει οι κατάλληλες ρυθμίσεις του ονόματος χώρου (domain name), όταν κάποιος πληκτρολογήσει τη διεύθυνση (π.χ. www.to-onoma-sas.gr) στο browser θα μεταφερθεί αυτόματα στη διεύθυνση που φιλοξενείται (Internet Protocol address, IP address) η ιστοσελίδα στον ειδικό web server και έτσι εμφανίζεται η ιστοσελίδα στον χρήστη/επισκέπτη.

Κάθε ιστοσελίδα ανάλογα με την ανάπτυξη και τις απαιτήσεις της φιλοξενείται σε διαφορετικό πακέτο Web Hosting και υπάρχουν αρκετά ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες.

Εμείς, στην Kinisis Web & Tourism επιλέγουμε το ανάλογο πακέτο φιλοξενίας σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ιστοσελίδας ξεχωριστά και με κύριο στόχο μας την αξιοπιστία, την αδιάλειπτη λειτουργία και φυσικά την καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να προσφέρουμε την αποτελεσματικότερη λύση στον πελάτη μας.

 

Internet Marketing

To Internet ή online marketing, αναφέρεται στη διαφήμιση και τις ενέργειες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να οδηγήσει σε απευθείας πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιπλέον οδηγεί σε δικτυακούς τόπους. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες και τα περιοδικά.

Ανάλυση Internet Marketing

Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο χωρίζεται σε πολλούς εξειδικευμένους τομείς, όπως το web marketing, email marketing, social media marketing και διαφημίσεις PPC (pay per click advertising).

Η εταιρία μας, Kinisis Web & Tourism παρέχει εξειδικευμένες λύσεις Internet Marketing και συνεργάζεται με καταρτισμένους έμπειρους τεχνικούς ώστε να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η υπηρεσία Internet Marketing θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε "τα σύνορα" της επιχείρησης σας και να προβάλετε αποτελεσματικά τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας με απότερο στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς όπου απευθύνεστε.

 

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η εταιρία Kinisis Web & Tourism αντιλαμβάνοντας τις ανάγκες των πελατών της για άμεση, επαγγελματική και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και τεχνικής υποστήριξης ιστοσελίδων δημιούργησε τα παρακάτω πακέτα με στόχο την αποτελεσματική λύση χωρίς καθυστερήσεις και φυσικά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος...αφήστε τους ειδικούς να αναλάβουν την διαχείριση της ιστοσελίδας σας αφού διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία τόσο σε συμβουλετικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο άμεσης επίλυσης τεχνικών θεμάτων.

Απλά πείτε μας τι θέλετε και εμείς άμεσα θα σας ενημερώσουμε για την λύση.

 

«KINISIS» γιατί το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας δεν θα είναι στατικό.

«KINISIS» γιατί το «είναι» της επιχείρησής σας είναι σημαντικό.

TOP