Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Social Media Marketing

To Internet ή online marketing, αναφέρεται στη διαφήμιση και τις ενέργειες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να οδηγήσει σε απευθείας πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιπλέον οδηγεί σε δικτυακούς τόπους. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες και τα περιοδικά.

Ανάλυση Internet Marketing

Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο χωρίζεται σε πολλούς εξειδικευμένους τομείς, όπως το web marketing, email marketing, social media marketing και διαφημίσεις PPC (pay per click advertising).

Η εταιρία μας, Kinisis Web & Tourism παρέχει εξειδικευμένες λύσεις Internet Marketing και συνεργάζεται με καταρτισμένους έμπειρους τεχνικούς ώστε να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η υπηρεσία Internet Marketing θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε "τα σύνορα" της επιχείρησης σας και να προβάλετε αποτελεσματικά τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας με απότερο στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς όπου απευθύνεστε.

 

Social Media Marketing

Το social media μάρκετινγκ συνήθως εστιάζεται στη δημιουργία περιεχομένου για να προσελκύσει την προσοχή και να ενθαρρύνει τους αναγνώστες να το μοιραστούν στις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα "word of mouth" (από στόμα σε στόμα).

Με αυτό τον τρόπο εκμεταλεύομαστε τις έμμεσες ή δωρεάν διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Twitter, YouTube, Blogs, Google+, Delicious, Digg κλπ) ώστε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό κανάλι επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Πλεονεκτήματα ενός προγράμματος social media marketing:

  • Περισσότερη προβολή της επιχείρησης (προϊόντων και υπηρεσιών αυτής)
  • Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας από υποψήφιους πελάτες
  • Μείωση στη διαφημιστική καμπάνια της επιχείρησης
  • Άμεση αναγνωρισμότητα της επιχείρησης

 

 

«KINISIS» γιατί το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας δεν θα είναι στατικό.

«KINISIS» γιατί το «είναι» της επιχείρησής σας είναι σημαντικό.

TOP