Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Email Marketing

To Internet ή online marketing, αναφέρεται στη διαφήμιση και τις ενέργειες μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να οδηγήσει σε απευθείας πωλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιπλέον οδηγεί σε δικτυακούς τόπους. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι εφημερίδες και τα περιοδικά.

Ανάλυση Internet Marketing

Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο χωρίζεται σε πολλούς εξειδικευμένους τομείς, όπως το web marketing, email marketing, social media marketing και διαφημίσεις PPC (pay per click advertising).

Η εταιρία μας, Kinisis Web & Tourism παρέχει εξειδικευμένες λύσεις Internet Marketing και συνεργάζεται με καταρτισμένους έμπειρους τεχνικούς ώστε να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η υπηρεσία Internet Marketing θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε "τα σύνορα" της επιχείρησης σας και να προβάλετε αποτελεσματικά τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας με απότερο στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς όπου απευθύνεστε.

 

Email Marketing

To Email marketing είναι ένα πρόγραμμα άμεσης διαφημιστικής καμπάνιας με περιεχόμενο ένα εμπορικό μήνυμα σε μια συγκεκριμένη ομάδα παραληπτών που χρησιμοποιούν e-mail. Στην ευρύτερη έννοιά του, κάθε μηνύμα που αποστέλλεται σε έναν πιθανό ή υπάρχον πελάτη θα μπορούσε να θεωρηθεί μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η χρήση/αποστολή e-mail σας βοηθάει να στείλετε τις διαφημίσεις σας, τις προσφορές προϊόντων ή υπηρεσιών σας, τα νέα της επιχείρησης σας και έχει ως στόχο να χτίσει και να ενισχύσει την πίστη, την εμπιστοσύνη με τη φήμη της επιχείρησης.

Σε γενικές γραμμές, το email marketing χρησιμοποιείται :

  • με σκοπό την ενίσχυση της σχέσης της επιχείρησης με τους υπάρχοντες πελάτες της, να ενθαρρύνει την αφοσίωση μεταξύ των πελατών και των επιχειρήσεων
  • με σκοπό την απόκτηση νέων πελατών ή να πείσει τους υπάρχοντες πελάτες να αγοράσουν κάτι αμέσως
  • για την προσθήκη διαφημίσεων σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους πελάτες σας.

Πλεονεκτήματα χρήσης Email marketing:

  • Αμεσότητα στην επικοινωνία, μειώνει τις καθυστερήσεις επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να λειτουργούν πιο ομαλά.
  • Μια μετρήσιμη και αποδοτική επένδυση με υψηλό ποσοστό επιστροφής πελατών όταν γίνεται σωστά.
  • Το Email Marketing είναι σημαντικά φθηνότερο και ταχύτερο από ότι το παραδοσιακό ταχυδρομείο.
  • Οι διαφημιστές μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό συνδρομητών e-mail που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν e-mails για θέματα που τους ενδιαφέρουν.
  • Αποστολή μηνυμάτων σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες για να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας.
  • Άμεση, στοχευμένη και οικονομική διαφημιστική λύση για όλες τις επιχειρήσεις.

 

 

«KINISIS» γιατί το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας δεν θα είναι στατικό.

«KINISIS» γιατί το «είναι» της επιχείρησής σας είναι σημαντικό.

TOP