Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Hosting) είναι η υπηρεσία που απαιτείται για την αποθήκευση και δημοσίευση (λειτουργία) της ιστοσελίδας μέσω web server στο διαδίκτυο.

Αφού έχουν γίνει οι κατάλληλες ρυθμίσεις του ονόματος χώρου (domain name), όταν κάποιος πληκτρολογήσει τη διεύθυνση (π.χ. www.to-onoma-sas.gr) στο browser θα μεταφερθεί αυτόματα στη διεύθυνση που φιλοξενείται (Internet Protocol address, IP address) η ιστοσελίδα στον ειδικό web server και έτσι εμφανίζεται η ιστοσελίδα στον χρήστη/επισκέπτη.

Κάθε ιστοσελίδα ανάλογα με την ανάπτυξη και τις απαιτήσεις της φιλοξενείται σε διαφορετικό πακέτο Web Hosting και υπάρχουν αρκετά ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες.

Εμείς, στην Kinisis Web & Tourism επιλέγουμε το ανάλογο πακέτο φιλοξενίας σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε ιστοσελίδας ξεχωριστά και με κύριο στόχο μας την αξιοπιστία, την αδιάλειπτη λειτουργία και φυσικά την καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να προσφέρουμε την αποτελεσματικότερη λύση στον πελάτη μας.

Συνεργαζόμαστε με αξιόλογες εταιρίες στην Ευρώπη που ασχολούνται μόνο με υπηρεσίες web hosting. Διαθέτουν όλο τον απαιραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό σε σύγχρονα data centers που υποστηρίζονται από εξελιγμένα δίκτυα οπτικών ινών και απαρτίζονται από ειδικό τεχνικό προσωπικό για την συνεχή και ασφαλή λειτουργία του δικτύου.

hetzner.de-logo

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επιλέξει την γερμανική εταιρία Hetzner Online (www.hetzner.de), μία από τις κορυφαίες ευρωπαικές εταιρίες στον χώρο με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, εφαρμόζοντας υψηλά standards και συνεχείς αναβαθμίσεις για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία.

www.hetzner.de

 

TOP