Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Συνήθεις Ερωτήσεις (FAQs)

Θέλοντας να σας βοηθήσουμε στην κατανόηση τεχνικών όρων και εννοιών, παραθέτουμε παρακάτω τις πιο συνήθεις ερωτήσεις - απαντήσεις.
Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται την απάντηση σε κάποια απορία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Στατική ιστοσελίδα (Αγγλικά: static web-page ή flat web-page) ονομάζεται μια ιστοσελίδα της οποίας το περιεχόμενο μεταφέρεται στον χρήστη ακριβώς στην μορφή που είναι αποθηκευμένο στον εξυπηρετητή ιστοσελίδων (web server), σε αντίθεση με τις δυναμική ιστοσελίδα όπου το περιεχόμενο δημιουργείται από μια εφαρμογή η οποία εκτελείται στον εξυπηρετητή ιστοσελίδων.

Τα περιεχόμενα μιας στατικής ιστοσελίδας εμφανίζονται με την ίδια μορφή σε όλους του χρήστες με την μορφή που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα αρχείων του εξυπηρετητή ιστοσελίδων. Οι στατικές ιστοσελίδες είναι αποθηκευμένες συνήθως σε μορφή HTML και μεταφέρονται χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο HTTP.

 

Δυναμική ιστοσελίδα (Αγγλικά: dynamic web page) είναι μια ιστοσελίδα η οποία δημιουργείται δυναμικά την στιγμή της πρόσβασης σε αυτή ή την στιγμή που ο χρήστης αλληλεπιδρά με τον εξυπηρετητή ιστοσελίδων. Οι δυναμικές ιστοσελίδες θεωρούνται δομικό στοιχείο της νέας γενιάς του παγκόσμιου ιστού (Web 2.0) όπου η πληροφορία διαμοιράζεται σε πολλαπλές ιστοσελίδες.

Η δυναμική ιστοσελίδα μπορεί να δημιουργείται δυναμικά από ένα σενάριο εντολών, το οποίο εκτελείται τοπικά στο πελάτη ή στον εξυπηρετητή ή και στον πελάτη και στον εξυπηρετητή.

Θα πρέπει να έχετε αποφασίσει αν η ανάπτυξη της ιστοσελίδας θα είναι στατική (περιορισμένες δυνατότητες) ή δυναμική (απεριόριστες δυνατότητες). Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα δυναμική ιστοσελίδα αφού ΔΕΝ χρεώνουμε επιπλέον κόστος για την κατασκευη της. Στη συνέχεια θα είναι καλό να έχετε σκεφθεί τα ακόλουθα: το σκοπό της ιστοσελίδας, τα χρήματα που θα διαθέσετε, σε ποιό κομμάτι της αγοράς θα απευθυνθείτε, τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας από την έρευνα σας, μία σχετικά παρόμοια ιστοσελίδα ως προς την παρουσίαση της και κάποιες ιστοσελίδες δείγματα με ενδιαφέροντα εργαλεία και δυνατότητες.
Η διαδικασία περιλαμβάνει 3 στάδια:

 • 1ο) Έρευνα και Ανάλυση του project. Αφού έχουμε συζητήσει και αποφασίσει για τα χαρακτηριστικά της, διενεργούμε έρευνα (τοπική αγορά, ανταγωνιστές, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ευκαιρίες ανάπτυξης της δραστηριότητάς σας κ.ά.). Στη συνέχεια καθορίζουμε το πλάνο ενεργειών.
 • 2ο) Σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε την ιστοσελίδα με βάση τα χαρακτηριστικά που θα ενσωματωθούν και επιλέγουμε τα κατάλληλα εργαλεία.
 • 3ο) Δοκιμάζουμε διεξοδικά την λειτουργία της και σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα. Αν προκύψουν αλλαγές ή διορθώσεις σημειώνονται και γίνονται άμεσα.

Σε όλο το στάδιο ανάπτυξης έχουμε συχνή επικοινωνία και φυσικά μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο του σχεδιασμού.

Κατά το αρχικό στάδιο της συζήτησης και συμφωνίας για την κατασκευή της ιστοσελίδας, ενημερώνουμε αναλυτικά τον πελάτη για το τι θα χρειαστούμε απ΄ αυτόν. Δηλαδή κείμενα, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας, videos κλπ. Δίνουμε συγκεκριμένες οδηγίες συγκέντρωσης του απαιτούμενου υλικού ώστε να μην δημιουργηθεί κενό και καθυστλερηση στην διαδικασία και φυσικά ν έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Τη διαχείριση του έργου κατασκευής της ιστοσελίδας την έχει αποκλειστικά η εταιρία μας και σε καμία περίπτωσαη δεν επιβαρύνει τον πελάτη.
Η Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Hosting) είναι η υπηρεσία που απαιτείται για την αποθήκευση και δημοσίευση (λειτουργία) της ιστοσελίδας μέσω web server στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων όμως εμείς έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια (όπως αξιοπιστία, ασφάλεια, αναβαθμίσεις, αδιάλειπτη λειτουργία, ανταγωνιστικές τιμές κ.ά.), μία από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο, την γερμανική εταιρία Hetzner Online (www.hetzner.de), μία από τις κορυφαίες ευρωπαικές εταιρίες με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, εφαρμόζοντας υψηλά standards και συνεχείς αναβαθμίσεις για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία.

Αφού γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στον web server (βρίσκονται στην Γερμανία), ανεβάζουμε όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας στο πακέτο φιλοξενίας που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς.

Η χρήση πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να προσθέσει, να αφαιρέσει και να επεξεργαστεί το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου με άμεση εμφάνιση στην ιστοσελίδα που βλέπουν οι επισκέπτες της. Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις παρακάτω δυνατότητες:

 • Διαχείριση χρηστών με επίπεδα πρόσβασης και ασφάλειας
 • Διαχείριση κειμένων, φωτογραφιών, πολυμέσων κλπ.
 • Διαχείριση Μενού
 • Διαχείριση Πρώτης Σελίδας
 • Χάρτης Πλοήγησης (περιεχομένων ιστοσελίδας)
 • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
 • Σελίδα με στοιχεία επικοινωνίας και χάρτη
 • BackUp Ιστοσελίδας
 • Εργαλεία διαχειριστή ιστοσελίδας
 • Διαχείριση Γλωσσών ιστοσελίδας (ελληνικά, αγγλικά κλπ).
 • Διαχείριση Φορμών επικοινωνίας, κρατήσεων (booking)

και πολλά ακόμη βοηθητικά εργαλεία.

Η πρόσβαση στην διαχείριση της ιστοσελίδας (backend) γίνεται μέσω συγκεκριμένης διεύθυνσης με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Η εταιρία μας προσφέρει μία σειρά πακέτων κατασκευής ιστοσελίδων με συγκεκριμένες δυνατότητες το καθένα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιπλέον μπορούμε να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ιδέα (concept) από το μηδέν.

Τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων ξεκινούν από 390€ χωρίς ΦΠΑ και περιλαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ τα εξής:

 • 1 χρόνο φιλοξενία ιστοσελίδας
 • Αγορά - κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name)
 • 1000 επαγγελματικές κάρτες με δικό μας δημιουργικό
 • Τεχνική Υποστήριξη
 • Εκπαίδευση δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου

Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας ανάλογα της επιλογής πακέτου είναι ΕΦΑΠΑΞ και δεν περιλαμβάνει κρυφά κόστη.

Να γνωρίζετε ότι οι οικονομικές υποχρέωσεις του πελάτη-διαχειριστή είναι το ετήσιο κόστος φιλοξενίας (προπληρώνεται) μετά το 1ο χρόνο και το κόστος ανανέωσης του ονομάτος χώρου κάθε 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του. 

Η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της με συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής.

Στα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, ο τρόπος πληρωμής είναι 30% προκαταβολή με την συμφωνία και το υπόλοιπο μετρητοίς με την ολοκλήρωση και παράδοση της ιστοσελίδας. Μπορούμε να προσφέρουμε και αποπληρωμή με δόσεις ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας

 

TOP