Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Timimas.gr: Φτιάξτε το καλάθι αγορών με τις καλύτερες τιμές

timimasΤο timimas.gr είναι μια ιστοσελίδα η οποία καταγράφει τις τιμές των προϊόντων supermarket μαζί με τις προσφορές τους, και τις συγκρίνει σε ένα πραγματικά εύκολο και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον. Βασική λειτουργία του timimas.gr είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο κατάστημα supermarket θα κοστίσει λιγότερο, κάνοντας τα ψώνια εύκολα, γρήγορα και όσο φθηνότερα γίνεται.

Τα άτομα πίσω από το timimas.gr υπόσχονται έγκαιρη και γρήγορη ενημέρωση των προϊόντων στα supermarket χωρίς καθυστερήσεις και φυσικά χωρίς να έχει λήξει η περίοδος ισχύος των προϊόντων. Αναπτύσσοντας ένα μοντέλο παρατήρησης για άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων μπορείτε να φτιάξετε τις λίστες των αγορών σας βρίσκοντας τις πιο φθηνές τιμές στα supermarket της γειτονιάς σας.

Κάνοντας σύνδεση στο timimas.gr μπορείτε να φτιάξετε την λίστα των αγορών σας και σε πραγματικό χρόνο να βλέπετε το σύνολο την τιμής σε κάθε ένα από τα supermarket που υποστηρίζονται από την ιστοσελίδα και έχοντας έτοιμη τη λίστα μπορείτε να την εκτυπώσετε, να την στείλετε με email ή να την κάνετε export σε αρχεία excel ή pdf.

Πηγή: https://techunit.gr/timimas-gr-best-products-in-best-prices/

 

comments
TOP