Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Πως να ελέγχετε την δραστηριότητα των παιδιών σας στα κοινωνικά δίκτυα

parents childten safer internetΗ Αμερικανική Ένωση Παιδιάτρων εξέδωσε πρόσφατα μια έρευνα για την επίπτωση που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα στα παιδιά και γενικότερα στην οικογένεια. Αν και υπάρχουν πραγματικά θετικά στοιχεία από την δραστηριότητα των παιδιών σε ιστοσελίδες σαν το Facebook, όπως η κοινωνικοποίηση, η αύξηση του λεξιλογίου και η πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες, υπάρχουν και τα αρνητικά στοιχεία του να μοιράζονται πολλά προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.

Το Facebook αγοράζει το WhatsApp για $16 δισεκατομμύρια

whatsapp mainΤο Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά του WhatsApp με τιμή $16 δισεκατομμύρια.

Το WhatsApp μετά την αγορά θα παραμείνει ανεξάρτητο.

Facebook και WhatsApp, ενας ερωτας για το μελλον

Με 16 δισεκατομμύρια δολάρια κόστος, το Facebook θα αγοράσει τα 400+ εκατομμύρια ενεργών χρηστών WhatsApp κάθε μήνα και όχι μόνο. Για να κρατήσει όλους όσους εργάζονται στο WhatsApp το Facebook βάζει βαθειά το χέρια στην τσέπη προσφέροντας 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές Facebook και επιπλέον 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε restricted stock για τους εργαζομένους και τους ιδρυτές του WhatsApp ώστε να παραμείνουν στην εταιρεία για τα επόμενα 4 χρόνια.

Careto: Ο νέος, τρομακτικά εκλεπτυσμένος και επικίνδυνος ιός

careto660Τα περισσότερα προγράμματα κακόβουλου λογισμικού που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, έχουν δημιουργηθεί από «ερασιτέχνες». Οσον αφορά όμως το «Careto» τα πράγματα διαφέρουν αισθητά.

Πρόκειται για ένα τρομακτικά εκλεπτυσμένο ιό που θέτει σε κίνδυνο τους υπολογιστές, συλλέγοντας -παράλληλα- προσωπικά δεδομένα. Σύμφωνα με τη Washington Post, λειτουργεί ως εξής:

Στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φαίνονται σαν να έχουν αποσταλεί από πηγές ειδήσεων, όπως η Guardian και άλλα. Πολλοί κάνουν κλικ στους συνδέσμους που λαμβάνουν καταλήγοντας σε ένα σκοτεινό ιστότοπο που σαρώνει τον υπολογιστή, εντοπίζοντας τα τρωτά του σημεία. Είναι το ίδιο επικίνδυνος τόσο για Windows, OS X και Linux και μπορεί να βλάψει και συσκευές iOS και Android.

Timimas.gr: Φτιάξτε το καλάθι αγορών με τις καλύτερες τιμές

timimasΤο timimas.gr είναι μια ιστοσελίδα η οποία καταγράφει τις τιμές των προϊόντων supermarket μαζί με τις προσφορές τους, και τις συγκρίνει σε ένα πραγματικά εύκολο και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον. Βασική λειτουργία του timimas.gr είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο κατάστημα supermarket θα κοστίσει λιγότερο, κάνοντας τα ψώνια εύκολα, γρήγορα και όσο φθηνότερα γίνεται.

Prime Air by Amazon!!!

amazon-prime-air

Ο στόχος του νέου συστήματος διανομής είναι να παραδώσει τα πακέτα προϊόντων στα χέρια των πελατών σε 30 λεπτά ή λιγότερο, χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.
Τo σύστημα Prime Air σε εμπορική χρήση θα πάρει αρκετά χρόνια, καθώς η Amazon βελτιώνει την τεχνολογία και μελετά τους κανονισμούς της FAA.

Επίσημη ανακοίνωση: https://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=8037720011
https://www.youtube.com/watch?v=98BIu9dpwHU

TOP