Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών από το Ναύπλιο

rhsports 900
 

Αν αθλείσαι, ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα σωστό αθλητικό παπούτσι!
Αν πάλι δεν αθλείσαι έχεις ένα καλό κίνητρο να ξεκινήσεις σήμερα ! Όλα όσα χρειάζεσαι υπάρχουν στο www.rhsports.gr/  για σένα!
Με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ξέρεις ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι η άνεση!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της rhsports.gr. είναι εδώ για να επιλέξεις τα κατάλληλα αθλητικά υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ ανάλογα τη δραστηριότητα σου, σε μεγάλη ποικιλία γνωστών εταιρειών όπως Adidas, Under Armour, Puma, New Balance, Reebok, Joma και πολλών άλλων.

Το εξαιρετικό σε αυτήν τη συνεργασία με την επιχείρηση RECORD HIGH είναι ότι η τελευταία αποφάσισε να μετατρέψει τη δυσκολία σε ευκαιρία κατά το πρόσφατο lockdown!
Η KINISIS άκουσε προσεκτικά τα "θέλω" [σύνδεση με τη δημοφιλή πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Skroutz, online συναλλαγές με ελληνική τράπεζα, εφαρμογή μηχανισμών για καλύτερες ταχύτητες εξυπηρέτησης, φιλοξενία σε cloud server. ] του Γιώργου Καραγιάννη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης αθλητικών ειδών RECORD HIGH και ολοκλήρωσε τη δημιουργία του eshop ! Αποτέλεσμα το ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.rhsports.gr/ !
Εξερευνήστε το !

 

 

comments
TOP