Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Αξιοποιήστε το χρόνο σας - επανασχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας!

 kinisis web 02

Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε πει στο παρελθόν «Θα πρέπει να κοιτάξω κάποια στιγμή την ιστοσελίδα μου», «Μακάρι να μπορούσα να την βελτιώσω ή καλύτερα να την αλλάξω», «Δεν εκφράζει πλέον το σήμερα της επιχείρησής μου».

⏳Στο μεγαλύτερο ποσοστό ο Nο 1 παράγοντας που δεν καταφέρατε να περάσετε στη δράση, στην επανασχεδίαση δηλαδή της ιστοσελίδας σας, ήταν ο χρόνος. Ο χρόνος που δεν είχατε να διαθέσετε ώστε να δώσετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να αποκτήσει την ιστοσελίδα που εκείνη άξιζε πραγματικά!

⏱ Σε αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, εξαιτίας  του κορωνοϊού Covid-19, μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε τουλάχιστο το χρόνο. Το χρόνο που την προηγούμενη περίοδο δεν είχαμε και που είναι εξαιρετικά σημαντικό  εφόσον μένουμε σπίτι να τον εκμεταλλευτούμε!

Τώρα μπορούμε να πούμε «Πρέπει να κοιτάξω την ιστοσελίδα μου», «Μπορώ να αλλάξω την ιστοσελίδα μου», «Μπορώ να δημιουργήσω μια νέα ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου».

📌 Επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα τα φέρνει η προετοιμασία και η προετοιμασία απαιτεί χρόνο... δώστε την ευκαιρία η ιστοσελίδα της επιχείρησή σας να αλλάξει! Να αποκτήσει αυτό που της αξίζει.


📌 Τώρα έχετε το χρόνο να συζητήσετε για την ιστοσελίδα σας! Εκμεταλλευτείτε το !


📌 Καλέστε μας στο στο ☎️ 2752099499 (αφήστε μήνυμα) 


 📌 Καλέστε μας στο στο   skype επικοινωνια με kinisis web κατασκευη ιστοσελιδων  ή στείλτε μας μήνυμα στο
📧 info@kinisis.eu

Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας και την  ιστοσελίδα που θέλετε να αλλάξετε.


Πείτε μας για τις δυνατότητες που θέλετε να έχει.


Ρωτήστε μας για τις δυνατότητες αποπληρωμής με δόσεις (POS)


Ζητήστε μας προσφορά για την επανασχεδίαση της ιστοσελίδας σας

 

 

comments
TOP