Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Tην εποχή του Κορονοϊού το «Μένουμε Σπίτι» θέλει το δικό σου E-Shop !

online marketing 800

Το «Μένουμε Σπίτι» είναι πλέον  μία νέα πραγματικότητα που δεν είχαμε ούτε υπολογίσει, καν προβλέψει, αν όχι φανταστεί  σε πόσο εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση μπορεί να φέρει μία επιχείρηση ξαφνικά ! Την  επιχείρησή μας !

Λίγο - πολύ οι περισσότεροι από μας καταλαβαίνουμε ότι αλλάζει κατά πολύ, αν όχι ανατρέπεται η λειτουργία της επιχείρησής μας με τα νέα δεδομένα.  Όλα αυτά μας αναγκάζουν να πάρουμε αποφάσεις ,όχι για να είμαστε πρωτοπόροι, αλλά για να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο  μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται με κλειστές τις επιχειρήσεις μας από το φυσικό τους χώρο.

Να ακολουθήσουμε αυτό που άλλοι νωρίτερα από εμάς εφάρμοσαν στις επιχειρήσεις τους όχι γιατί ήταν προφήτες αλλά γιατί  έβλεπαν ότι το φυσικό κατάστημα – επιχείρηση «μαγαζί γωνία»  μπορεί να έχει και την ηλεκτρονική της υπόσταση. To e-shop της επιχείρησης έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μέσα από το διαδίκτυο. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ φαίνεται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) είναι το «μαγαζί γωνία» με σημαντικά κέρδη, πολλές φορές μεγαλύτερα από την επιχείρηση στο φυσικό της χώρο αφού απευθύνεται σε κάθε γωνιά του κόσμου και όχι μόνο στην τοπική αγορά! Μπορεί να εξυπηρετεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η βιτρίνα του μπορεί να ανανεώνεται όσες φορές θέλουμε και φυσικά οι εκπτώσεις και προσφορές που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στο κοινό μας !

 

Ρωτήστε μας πόσο εύκολα μπορείτε να αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα με τους πιο ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και πραγματικής υποστήριξης από την KINISIS !

comments
TOP