Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Θέλω να παρουσιάζω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής μου 24 ώρες το 24ωρο !

katastima 24 h

 

Η επιχείρησή σας βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο ή όχι δρόμο. Φυσικά έχει συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας που προτείνεται από τον εκάστοτε Εμπορικό Σύλλογο. Οι πελάτες σας αλλά και οι υποψήφιοι νέοι πελάτες σας έχουν πολύ συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο να επισκεφθούν την επιχείρησή σας. Είναι γονείς, φοιτητές, υπάλληλοι σε γραφεία, εργαζόμενοι σε διάφορους κλάδους της παραγωγής.
Ο χρόνος τους είναι σχεδόν πάντα περιορισμένος.

Όσοι και όταν καταφέρουν και επισκέπτονται τη δική σας επιχείρηση συνήθως έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή τους και σχεδόν πάντα βιαστικά αγοράζουν ενώ εσείς δεν προλαβαίνετε να τους παρουσιάσετε τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πλέον διαθέτετε.

Εσείς έχετε προϊόντα και υπηρεσίες σε άριστη ποιότητα και εξαιρετικές τιμές ! Μπορείτε να πείτε ότι οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές ! Κρίμα που δε έχετε το περιθώριο να το πείτε στους ενδιαφερόμενους κατά την επίσκεψή τους!

Αυτό συμβαίνει αφενός γιατί έχουν περάσει οι εποχές όπου ο πωλητής της επιχείρησης ενημέρωνε με λεπτομέρειες τον κάθε ενδιαφερόμενο για το καθετί  κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην επιχείρηση, αφετέρου οι σύγχρονες ταχύτητες στην καθημερινότητα έφεραν τους τρόπους προσέγγισης να μεταφέρονται σε ένα άλλο επίπεδο!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Η επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους βρίσκεται περισσότερο στο διαδίκτυο! Δείτε το και στους ευατούς σας !

Η κάθε επιχείρηση πλέον φροντίζει να δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα παρουσίασης όπου μέσω εκείνης θα μπορεί 24 ώρες το 24ωρο να παρουσιάζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλους τους ενδιαφερόμενους ακόμα κι αν ο φυσικός χώρος της επιχείρησης δεν είναι, λόγω ωραρίου λειτουργίας της επιχείρησης, ανοιχτός!

Επιπλέον, με τη δική σας ιστοσελίδα παρουσίασης, η επιχείρησή σας μπορεί να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους ενδιαφερόμενους, άλλων περιοχών, να δουν την ώρα που θέλουν και μπορούν, στην άνεση του σπιτιού τους από τον σταθερό υπολογιστή, το laptop, το tablet ή το κινητό τηλέφωνό τους όλα όσα θέλετε να γνωρίζουν για εσάς, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας!

15 512 Για εσάς που ενδιαφέρεστε  για το αυτονόητο, δηλαδή τη δημιουργία της δική σας δυναμικής επαγγελματικής  ιστοσελίδας και φυσικά για το μέλλον της επιχείρησής σας κλείστε άμεσα ραντεβού!

15 512 Για εσάς που ενδιαφέρεστε  ένας εκπρόσωπος της Kinisis web & tourism θα ακούσει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και θα σας προτείνει τις λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στη δική σας επιχείρηση.

 

 screenshot epixeirein.gr 2019.10.09 19 45 51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments
TOP