Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Ελλάδα και η Γαλλία ανακοίνωσαν τα σχέδια τους στον τομέα του τουρισμού

Kefalogianni-Mantei atout franceΕλλάδα και η Γαλλία ανακοίνωσαν τα σχέδια τους να συνεργαστούν περαιτέρω στον τομέα του τουρισμού μέσω κοινών δράσεων που περιλαμβάνουν την έναρξη των ταξιδιωτικών πακέτων και την προώθηση των δύο χωρών σε συγκεκριμένες αγορές-στόχους.
Η ανάπτυξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, συζητήθηκε αναλυτικά μεταξύ της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του Christian Mantei, Γενικού Διευθυντή του Γαλλικού Οργανισμού Τουρισμού και Ανάπτυξης Atout France, στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο οργανισμός Atout France συμφώνησε να προσφέρει την εμπειρία του και να συμβουλεύει την ελληνική πλευρά σχετικά με το πώς να επιτευχθεί μια επιτυχημένη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα και του κράτους για τουριστικούς σκοπούς.

Ο Γαλλικός Οργανισμός Τουρισμού θα παρέχει επίσης στοιχεία στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για θέματα που αφορούν την οργανωτική δομή, καθώς αυτός είναι ένας τομέας όπου ο Γαλλικός Οργανισμός Atout France έχει μεγάλη εμπειρία.
Επίσης συζητήθηκε η δρομολόγηση ενός κοινού προωθητικού στόχου για την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας και της Γαλλίας στις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της Βραζιλίας και τη δημιουργία Ελληνο-Γαλλικών ταξιδιωτικών πακέτων. Τα ταξιδιωτικά πακέτα θα έχουν ως στόχο να διευκολύνουν την κυκλοφορία των ταξιδιωτών - ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από άλλες ηπείρους και μακρινούς προορισμούς - μεταξύ των δύο χωρών.
Τα ζητήματα αυτά και η περαιτέρω ενίσχυση του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών (υπογράφηκε τον περασμένο χρόνο) θα συζητηθούν μεταξύ των δύο πλευρών σε μια συνάντηση στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από Γάλλους επαγγελματίες του τουρισμού, το 2013 οι αφίξεις επισκεπτών από τη Γαλλία στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 19,2 τοις εκατό (1.150 εκατ. ευρώ). Για το 2014, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες στη Γαλλία (Association de Tour Operateurs - CETO) προβλέπει ένα 15 τοις εκατό αύξηση των αφίξεων στην Ελλάδα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Πηγή: https://news.gtp.gr

comments
TOP