Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Νέες αρχές ποιότητας για τον τουρισμό - ένα καλό νέο τόσο για τους τουρίστες, όσο και για τις μικρές επιχειρήσεις

europe articleΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε σήμερα ένα σύνολο αρχών ποιότητας του ευρωπαϊκού τουρισμού που θα εφαρμόζονται σε εθελοντική βάση ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι τουρίστες που ταξιδεύουν σε άλλα κράτη μέλη ή επισκέπτονται την ήπειρό μας από τρίτες χώρες θα έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Οι αρχές αυτές καλύπτουν τέσσερις κύριους τομείς: κατάρτιση του προσωπικού υπό την εποπτεία ενός συντονιστή ποιότητας, ικανοποίηση των καταναλωτών για να διασφαλιστεί ότι οι τουρίστες θα μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στη διαχείριση των παραπόνων τους, την καθαριότητα και τη συντήρηση των χώρων καθώς και για την ακρίβεια και αξιοπιστία των πληροφοριών τουλάχιστον στην καταλληλότερη ξένη γλώσσα.

Η εν λόγω πρόσβαση σε αξιόπιστες και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στους τουρίστες να κάνουν διάκριση μεταξύ των ανταγωνιστικών προϊόντων, να προβαίνουν σε τεκμηριωμένη επιλογή και να ξεπερνούν τιε γλωσσικές δυσκολίες. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) θα μπορούν ευκολότερα να τονίσουν ότι παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα τις αρχές. Συνεπώς, η πρόταση θα βοηθά τις ΜΜΕ που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 90% του τουριστικού τομέα της ΕΕ.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Antonio Tajani, Επίτροπος αρμόδιος για τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα, δήλωσε: «οι πάροχοι υπηρεσιών τουρισμού θα είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν τους πελάτες τους για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους, πράγμα που συνεπάγεται ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις, ιδίως τις ΜΜΕ. Η παρούσα πρόταση αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την περαιτέρω προώθηση του τουρισμού, που αποτελεί τον τομέα της Ευρώπης με την μεγαλύτερη ανάπτυξη κατά την τελευταία πενταετία. Η προώθηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών του ευρωπαϊκού τουρισμού θα συμβάλει στη βελτίωση των τουριστικών ροών των ταξιδιωτών εντός της ΕΕ και από χώρες εκτός Ευρώπης. Η δράση αυτή συμπληρώνει άλλες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες που επιδιώκουν τον ίδιο στόχο, όπως η απλούστευση της έκδοσης θεωρήσεων διαβατηρίων για τους τουρίστες τρίτων χωρών και η προώθηση της Ευρώπης ως συνόλου προορισμών υψηλής ποιότητας.»

Πηγή: https://www.epixeiro.gr

comments
TOP