Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Εταιρικό Προφίλ

Ποιοι Είμαστε:

Η KINISIS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. είναι μια νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δραστηριοποιείται στους τομείς του διαδικτύου και του τουρισμού. Πρόκειται για μια ομάδα δημιουργικών μελών , με γνώση και εμπειρία πολλών χρόνων στους παραπάνω τομείς και που εργάζονται καθημερινά με πάθος και ομαδικό πνεύμα παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. O Γιώργος, ο Παναγιώτης, η Σμαραγδή, η Κατερίνα, η Ελένη και η Αναστασία, πιστεύουν ότι η KINISIS μπορεί να αλλάξει αποτελεσματικά την εικόνα της δική σας επιχείρησης.

 

Τι προσφέρουμε:

» Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων
» Φιλοξενία Ιστοσελίδων
» Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονικά καταστήματα
»
Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων
»
Διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδων
»
Προώθηση ιστοσελίδων | social media marketing

Η KINISIS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. πάνω από όλο προσφέρει επαγγελματισμό και συνέπεια, δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, τη διαρκή υποστήριξη και μετά την πώληση, ακούει προσεκτικά τα «θέλω» και με υπευθυνότητα τα πραγματοποιεί .

 

Φιλοσοφία μας:

Η φιλοσοφία της KINISIS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. έχει στο κέντρο την κοινωνία. Μέσα από το κοινωνικό επιχειρείν στηρίζει Συλλόγους , φορείς , ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται. Για την KINISIS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» αυτή η αξία δίνει μια πραγματική κίνηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέχρι το καλό να συναντήσει το καλύτερο.

 

Στόχοι:

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας μέσα από τη δημιουργία διαφορετικών και ταυτόχρονα εύχρηστων διαδικτυακών προϊόντων. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν στόχο περισσότερο να βελτιώνουν την εικόνα και τη θέση της επιχείρησης που αναλαμβάνουμε. «Ένα βήμα παρακάτω» για την επιχείρησή σας είναι ο στόχος μας. Η επιτυχημένη σας παρουσία στο διαδίκτυο, το έντυπο , την επαγγελματική σας κάρτα μας κάνει υπερήφανους για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα , ενώ ταυτόχρονα μας δίνει το κίνητρο το «Ένα βήμα παρακάτω» να γίνει «Ένα άλμα παραπάνω»!

 

«KINISIS» γιατί το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας δεν θα είναι στατικό.

«KINISIS» γιατί το «είναι» της επιχείρησής σας είναι σημαντικό.

TOP